Maanbloem

Soul Retrieval/ sessie

“A healer is not someone you go to for healing,  a healer is someone who helps you to find the key within you, for your own ability to heal” 

IMG_20181001_134419-COLLAGEVoor vrouwen en mannen:

In een persoonlijke sessie kijk ik graag met je mee hoe jij weer licht in je leven brengt. Ben je op enig moment vastgelopen in een fase in je leven dan kijk ik via sjamanistische technieken met je mee waar de bron van deze blokkade zit. Vaak zijn er terugkerende patronen in verschillende fases in je leven waardoor het niet lekker doorstroomt. Hier kan een Soul Retrieval haar werk doen en soms het verwijderen van koorden of blokkades die jou uit je gronding en contact met jezelf houden.

Soul Retrieval is heelheid brengen daar waar door een traumatische ervaring zoals een ongeluk of bijvoorbeeld misbruik een deel van jouw ziel of essentie bij je weg is gegaan. Door de sjamanistische techniek van Soul Retrieval kun je je weer compleet en heel voelen. Deze techniek heb ik zelf mogen ervaren en doorgeven en ik weet en zie dat het werkt. De glans en sprankeling in de ogen komt weer terug, je voelt je opgeruimd en je hele systeem kan tot rust komen. Je voelt gronding, stevigheid en kunt beter “aarden”. 

Een Soul Retrieval bestaat uit 2 losse sessies bestaande uit een intake waar we de bron van “soul loss” opzoeken. In de 2e sessie gaan we de “zielsdelen”  terughalen en herintegreren. Door het terugkrijgen van deze essentiële delen word je weer meer in contact gebracht met wie je in essentie bent. Hierdoor kun je meer heelheid ervaren. De bijdrage voor Soul Retrieval is € 150,00.

Scroll To Top