Maanbloem

Agnes

 

Mijn naam is Agnes Eising enIMG_0637 ik werk met Maanbloem vanuit mijn kwaliteiten, levenservaring, creativiteit en passie. Mijn persoonlijk aanpak is gebaseerd op kennis van eeuwenoude culturen en tradities. Hierdoor kan ik jou als meisje, moeder en dochter inzicht geven hoe je de verbinding met jezelf behoudt. Zodat je jouw wereld van binnenuit kunt vormgeven en je je niet laat leiden door alles wat van buiten komt. 

In mijn leven bewandel ik mijn pad op mijn manier en in mijn tempo. Zelf heb ik een bewuste overgang van meisje naar vrouw gemist en dit maakte me altijd nieuwsgierig naar hoe het anders kan. Inmiddels weet ik dat het anders kan en deze kennis en ervaring deel ik graag. Het moederschap (een dochter en twee zonen), diverse opleidingen waaronder trainingen Rites of Passages en sjamanistische technieken maken me tot een rijker en completer mens/vrouw en hebben me gevormd tot wie ik nu ben en wat ik de wereld te bieden heb.

Het is mijn droom en passie om onze meiden, dus volgende generatie vrouwen, te inspireren om zich bewust te zijn van hun eigenwaarde, deze te behouden en bekrachtigen waardoor meiden in staat zullen zijn goed voor zichzelf en hun omgeving te zorgen zodat we samen de wereld tot bloei laten komen

Scroll To Top