Maanbloem

Vader&Dochter Weekend

Op 29 en 30 juni 2019 zal het tweede Vader Dochter Weekend plaats vinden. Het wordt weer een fantastische en onvergetelijke ervaring (life changing) met vaders en dochters back to basic samen op een prachtige plek in de natuur. Samen vuur maken, samen over het vuur lopen, rond het vuur slapen, kortom samen op reis om jullie bijzondere band te bekrachtigen. 

DSC_0023-COLLAGE

Waarom?

Om de relatie vader-dochter te bekrachtigen. Elkaar zien in wie je werkelijk bent om de band te verstevigen voor nu en in de toekomst. Wat heeft een dochter van haar vader nodig? Wat kan een vader aan zijn dochter geven? De vader is de eerste man waarmee je als vrouw een relatie aangaat. De ontwikkeling van deze relatie is bepalend voor het aangaan van verdere relaties in de toekomst. 

Ervaringen van vaders:

“Ik had het voor geen goud willen missen en het is onbetaalbaar wat het ons heeft gebracht. De band tussen mijn dochter en mij is nu nog specialer”

“Het was voor mij veel diepgaander dan alleen een weekend met je dochter op pad. De verbinding met de andere vaders was van onschatbare waarde en ook dat jij als krachtige vrouw dit weekend vorm gaf was erg belangrijk. Hierdoor kon ik me makkelijker openen en op een andere laag met mijn dochter verbinden”

Voor wie? Vaders met dochters vanaf 10 jaar en er is geen maximum leeftijd voor de dochters

Praktisch:

** datum: 29 en 30 juni 2019

** Bijdrage: € 249,00 (vader en dochter samen incl overnachting, zorgvuldig samengesteld en afwisselend programma gericht op verbinding met oa een vuurloop)

** Extra informatie en aanmelding via info@maanbloem.nl

** Het weekend wordt begeleid door een ervaren team mannen en vrouwen (waaronder de vuurloop door Mark Henseler)

Scroll To Top