Agenda

Facilitator Training Vrouwen-/Meidencirkel – rite of passage

Zondagen 9 oktober & 20 november 2022 (met mogelijkheid tot stage)

Wil jij de stappen van een Rite of Passage toepassen in je eigen werk, vrouwen- of meidencirkel? De 2 daagse Facilitator Training geeft je inzicht in het toepassen van het framework van Rites of Passages, naast aspecten van sacred space, holding space en specifieke vrouwen/meidenthematiek. Er bestaat tevens een mogelijkheid om stage te lopen bij een van onze weekenden

Investering: € 325,00

aanmelding en extra informatie via info@maanbloem.nl

Moeder/Vader Puber Weekend

Op 26 & 27 november 2022 vindt het Moeder/Vader Puber (16+) weekend plaats op een fijne plek in de natuur, back to basic. Het is een transformerend weekend waarbij je als moeder/vader of mentor met je zoon of dochter een verdiepende reis aangaat binnen een rite of passage. Als puber om je eigenheid te voelen, daar ruimte aan te geven en je plek in te nemen als jong volwassene binnen een tribe/gemeenschap. Als moeder/vader of mentor om getuige en onderdeel te zijn van het transformatieproces van de jong volwassenen.

Voel je meer dan welkom! Voor zowel dochters als zonen!

Women Back To Nature

21 & 22 mei 2022

Verbinden met sisters, in de natuur, waken bij het vuur, zweethut, medicine walk in de duinen, cirkels, herinneren wie we zijn en wat we hier en nu komen doen. Hoe blijven we in deze uitdagende tijd bij onszelf en in onze eigen waarheid staan.

Samen met Veronique Chermin van Land Van Verbinding in Schoorl (bijdrage € 275,00)

Zodra wij als volwassen vrouwen ons verbinden met de aarde, water, lucht en vuur,  met onze natuurlijke staat van zijn en onze plek innemen, kunnen wij ontspannen en rolmodellen zijn voor de volgende generatie

Moeder Dochter Weekend

24 & 25 september 2022 en 18 & 19 maart 2023

Maanbloem organiseert weekenden voor moeders en dochters (12 – 16 jaar) om samen de overgang van meisje naar vrouw te vieren, een rite of passage. Ga je mee op reis? We heten de meiden welkom in de cirkel van vrouwen, we delen verhalen en ervaringen, maken samen vuur en ZIJN vooral samen back to basic op een prachtige plek in de natuur

Vader Dochter Weekend

17 & 18 juni 2023

Een weekend voor Vaders en Dochters om samen te ZIJN, te ontwikkelen en de vader-dochter-band te ontdekken en bekrachtigen. We zijn Back to Basic op het prachtige plek in de natuur waar we vuur maken, verhalen delen en op avontuur gaan. Dochters zijn vanaf 12 jaar van harte welkom en er is geen max leeftijd voor de dochters. Het is op iedere leeftijd waardevol om deze bijzondere band te bekrachtigen. Facilitators Agnes Eising & Lars Verburg.

Moeder Zoon Weekend

3 & 4 juni 2023

Een weekend voor Moeders en Zonen om hun band te bekrachtigen. Back to basic, samen ZIJN, met uitdagingen en avontuur en ook een innerlijke reis voor zowel de moeders als de zonen. Leeftijd zonen vanaf 10 jaar en er is geen max leeftijd voor de zonen omdat het in iedere fase van jullie relatie fijn is om de band tussen moeder en zoon te bekrachtigen. Facilitators Agnes Eising & Lars Verburg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SpringFlower

4 – 7 mei 2023 www.spring-flower.nl

Een 4 daagse lente gathering van en voor meisjes, meiden, pubers & vrouwen van alle generaties waarbij we in een tribe samen zijn, op reis, de diepte in, ons spiegelen, samen vallen met de levensfase waarin we zitten en geïnspireerd raken door de fase waar we naartoe groeien. 

Welkom in de lente energie van ontspruiten, kiemkracht, tevoorschijn komen en je plek innemen. 

Een uitnodiging om een sprong in het diepe te nemen en volledig tot bloei te komen tijdens de reis van rups naar vlinder . Om verantwoordelijkheid te nemen voor de potentiële kracht die in ieder van ons huist en samen te vallen met jezelf – een inwijding – rite of passage. www.spring-flower.nl

Ceremonie

** Fire of Love Ceremony **
Voel je welkom rond het vuur waarbij de aandacht van het hoofd naar het hart gaat. We verbinden en zijn uit de verhalen van de mind, terug voelen en luisteren naar het hart/baarmoeder/ballen. Samen afstemmen op het hart van moeder aarde, onze harten en liefde. Samen stil zijn en liefde de wereld in zenden. 
Voel je welkom rond het vuur met of zonder drum

 

Contact