Agenda

Facilitator Training Meidencirkel

Zondag 10 okt en 7 nov 2021

2 daagse Facilitator Training waarbij aspecten van sacred space, holding space, raamwerk/framework meidencirkel (rite of passage/inwijdingen) centraal staan tijdens de 1e dag. Meiden/jonge vrouwen thematiek staat centraal tijdens de 2e dag.

Investering: € 295,00

aanmelding en extra informatie via info@maanbloem.nl

Moeder Dochter Dag

Zondag najaar 2021

Moeders en dochters (11-16jr) zijn van harte welkom om samen een stap te zetten in verbinding met elkaar. Jullie zijn welkom vanaf 10:00u en we starten om 10:30u tot 16:00u. Neem je eigen potluck mee voor de lunch zodat we samen een tafel van overvloed creëren. Kosten: € 125,00 per koppel. aanmelden via info@maanbloem.nl 

  • Deze dag is er om samen quality time te ervaren in een cirkel van moeders en dochters die bereid zijn om samen bewust stil te staan bij de reis van meisje naar vrouw. Hoe geven we onze dochters ruimte om op avontuur te gaan en hoe blijven we met elkaar in gesprek en verbinding?
  • Dit doen we door lichaamsbewustzijn, vrouwencirkel/meidencirkel, verbinden met vuur en het vuur in onszelf, het eren en verwelkomen van de meiden in de cirkel van vrouwen

Women Back To Nature

Weekend 30 & 31 oktober 2021

Verbinden met sisters, in de natuur, waken bij het vuur, zweethut, medicine walk in de duinen, cirkels, herinneren wie we zijn en wat we hier en nu komen doen. Hoe blijven we in deze uitdagende tijd bij onszelf en in onze eigen waarheid staan.

Samen met Veronique Chermin van Land Van Verbinding in Schoorl (bijdrage € 275,00)

Zodra wij als volwassen vrouwen ons verbinden met de aarde, water, lucht en vuur,  met onze natuurlijke staat van zijn en onze plek innemen, kunnen wij ontspannen en rolmodellen zijn voor de volgende generatie
Cyclus 5 zondagen: 14 nov, 12 dec 2021, 16 jan, 13 febr, 13 mrt 2022 (investering € 375,00)
Onderdompelen in de energie van de “wilde” vrouw in de betekenis van een natuurlijk leven leidend. Een reis rondom het Medicijnwiel, de elementen, intuïtie en instinct.
aanmelden en meer info via info@maanbloem.nl

Moeder Dochter Weekend

11 & 12 september 2021

Maanbloem organiseert weekenden voor moeders en dochters (11 – 14 jaar) om samen de overgang van meisje naar vrouw te vieren, een rite of passage. Ga je mee op reis? We heten de meiden welkom in de cirkel van vrouwen, we delen verhalen en ervaringen, maken samen vuur en ZIJN vooral samen back to basic op een prachtige plek in de natuur

Vader Dochter Weekend

voorjaar 2022

Een weekend voor Vaders en Dochters om samen te ZIJN, te ontwikkelen en de vader-dochter-band te ontdekken en bekrachtigen. We zijn Back to Basic op het prachtige plek in de natuur waar we vuur maken, verhalen delen en op avontuur gaan. Dochters zijn vanaf 10 jaar van harte welkom en er is geen max leeftijd voor de dochters. Het is op iedere leeftijd waardevol om deze bijzondere band te bekrachtigen. Samen met Lars Verburg.

Moeder Zoon Weekend

voorjaar 2022

Een weekend voor Moeders en Zonen om hun band te bekrachtigen. Back to basic, samen ZIJN, met uitdagingen en avontuur en ook een innerlijke reis voor zowel de moeders als de zonen. Leeftijd zonen vanaf 10 jaar en er is geen max leeftijd voor de zonen omdat het in iedere fase van jullie relatie fijn is om de band tussen moeder en zoon te bekrachtigen. Samen met Lars Verburg.

Persephone Rising Festival

24 – 26 september 2021

Een festival voor vrouwen, moeders en dochters
http://www.persephonerising.nl.

Ceremonie

Maandelijkse Drumceremonie 19:00 – 21:00 in Zutphen. (13 juli, 10 augustus en 8 september)

We verbinden ons met de drum, ratel en fluit in prayer. Laat je horen en zien en voel dat je leeft in deze cirkel van ritme en klank. Bijdrage € 15,00.

Aanmelden via info@maanbloem.nl

Hieros Gamos Festival

Hieros Gamos Festival 8 t/m 11 augustus 2021

Een reis in waarachtig leren liefhebben, het Heilig Huwelijk, Sacred Union tussen de Divine Feminine & Divine Masculine

www.hierosgamosfestival.nl

Hieros Gamos Family Festival

Hieros Gamos Family Festival 28 juli – 31 juli 2021

Hieros Gamos Family is in community samenzijn met alle generaties,
om voor te leven wat wij onze kinderen willen meegeven.
Vieren, ervaren, spelen en leven! It takes a village to raise a child!

www.hierosgamosfamily.nl

Contact