Op 19 & 20 juni 2021 zal het 4e Vader Dochter Weekend plaatsvinden. Een life changing en onvergetelijke ervaring met vaders en dochters back to basic samen op een prachtige plek in de natuur. Samen op avontuur, tijd voor elkaar, vuur maken, kortom samen op reis om jullie bijzondere band te bekrachtigen. 

Waarom?

Om binnen een veilige, natuurlijke omgeving de relatie vader-dochter te bekrachtigen. Elkaar zien in wie je werkelijk bent om de band te verstevigen voor nu en in de toekomst. Om als vader je dochter te kunnen laten weten waarin je haar waardeert en om een beter begrip te krijgen in haar behoeftes tijdens de fase van haar overgang van meisje naar vrouw. Wat heeft een dochter daarin van haar vader nodig? Wat kan een vader in deze fase aan zijn dochter geven? De vader is de eerste man waarmee je als vrouw een relatie aangaat. De ontwikkeling van deze relatie is bepalend voor het aangaan van verdere relaties in de toekomst.

Voor wie? Vaders met dochters vanaf 10 jaar en er is geen maximum leeftijd voor de dochters

Praktisch:

** datum: 19 & 20 juni 2021

** kosten € 325,00 per koppel

** locatie: Achterhoek (Gelderland)

** Extra informatie en aanmelding via info@maanbloem.nl

** Het weekend wordt begeleid door een ervaren team mannen en vrouwen waaronder Lars Verburg en Agnes Eising

Ervaringen van vaders:

Ik had het voor geen goud willen missen en het is onbetaalbaar wat het ons heeft gebracht. De band tussen mijn dochter en mij is nu nog specialer”

“Het was voor mij veel diepgaander dan alleen een weekend met je dochter op pad. De verbinding met de andere vaders was van onschatbare waarde en ook dat jij als krachtige vrouw dit weekend mede vorm gaf was erg belangrijk. Hierdoor kon ik me makkelijker openen en op een andere laag met mijn dochter verbinden”