Facilitator Training

Facilitator Training – Vrouwen/ Meidencirkels – Rite of Passage

Bestaat uit 2 delen ( 2 zondagen)

  1. Introductie Raamwerk
  2. Verdieping Meiden thematiek

Om onze volgende generatie vrouwen zelfvertrouwen, zelfliefde en bekrachtiging van eigen-wijsheid mee te geven. Ik gun het ieder meisje in iedere stad/dorp om deel te kunnen uitmaken van een meidencirkel. Om zich gewaardeerd te voelen door andere meiden, elkaars spiegel te zijn, te leren en ontwikkelen van en door elkaar, elkaar upliften. Om meiden thema’s zoals vrouwelijke seksualiteit, vrouwenlichaam, menstruatie, sisterhood, girl power bespreekbaar en uit de taboesfeer te halen.

De facilitator training bestaat uit twee delen, twee zondagen waarbij op de eerste dag het raamwerk van een cirkel wordt geschetst. Dit is een raamwerk/framework wat gebruikt kan worden voor vrouwencirkels/meidencirkels van alle leeftijden waarin het creëren van een veilige ruimte en holding space belangrijke onderwerpen zijn, maar ook de opbouw van een cirkel. Hier zitten ook belangrijke aspecten van een inwijding/initiatie/rite of passage in verwerkt. 

De tweede dag komt Meiden/Jonge vrouwen thematiek aan de orde. Wat zijn thema’s die een belangrijke rol spelen in de overgangen naar de verschillende fases in een vrouwenleven: het meisje, de moeder, de maga en crone.  Wat is specifiek Vrouwenwerk en hoe werken we daarin met onze mannelijke kwaliteiten en hoe verwerk je dit in een cirkel. 

 

Praktisch:

* Najaar: zondag 10 oktober & 7 november 10:00  – 17:00. VOL

* Voorjaar: zondag 13 februari en 13 maart 2022: 10:00 – 17:00

* Investering: € 295,00 (iedereen neemt eigen lunch mee, thee/koffie/fruit en lekkers worden verzorgd)

* aanmelden via info@maanbloem.nl

Galerij

Contact