Moeder dochter weekend

DSC_0170 (2)
Binnenkort meer informatie over het moeder dochter weekend voor volwassen dochters (20+, 30+)

Maanbloem organiseert weekenden voor moeders en dochters (11 – 16 jaar) om samen de overgang van meisje naar vrouw te vieren, een rite of passage. Ga je mee op reis? We heten de meiden welkom in de cirkel van vrouwen, we delen verhalen, maken samen vuur en zijn vooral samen back to basic op een prachtige plek in de natuur

  • Heb jij zin in een weekend vol in verbinding met je tienerdochter?
  • Ben je er klaar voor om een stap te zetten in de relatie met je dochter tijdens haar reis van meisje naar vrouw?
  • Wil je dochter meer vrijheid ervaren en gezien worden als onafhankelijke jonge vrouw die ze straks is? Kom dan naar het Moeder Dochter Weekend van Maanbloem

Praktisch:

  • 19 & 20 maart 2022
  • locatie: privé landgoed, heerlijk buiten!
  • bijdrage: € 325,00 per koppel

Mocht de aangekondigde datum niet door kunnen gaan dan verplaatsen we het en kun je je reservering doorschuiven of het deelnamegeld terug gestort krijgen.

Wat gaan we doen en waarom?
We zullen veel verhalen met elkaar delen, ontspanningsoefeningen doen, creatief bezig zijn en op zondag zullen we de meiden op een respectvolle en waardevolle manier verwelkomen tijdens een hedendaags ritueel wat we met elkaar vormgeven. Deze ervaring zal je als moeder en dochter dichter bij elkaar brengen. Er zal wederzijds respect en waardering zijn voor elkaar omdat je intens met elkaar samen bent. Door bewust stil te staan bij de overgangsfase van meisje naar vrouw kunnen meiden zich meer bewust worden van de keuzes die ze maken, stevig met beide benen op de grond staan en meer inzicht krijgen in eigen kwaliteiten en talenten.

We starten zaterdag om 10:00 en zullen zondag rond 16:00 afsluiten.  We zijn back to basic buiten en ontmoeten elkaar rond het vuur.

Samen met een team van ervaren vrouwen van verschillende leeftijden zullen we een prachtig weekend verzorgen.

Misschien heb je nog vragen of wil je meer specifieke informatie laat me dit dan gerust weten.
Voel je meer dan welkom!

Ervaringen van Moeders:

Galerij

Contact