Over

4I0A5519_DEF

Over Agnes

Mijn naam is Agnes Eising en ik werk met WildFlower vanuit mijn kwaliteiten, levenservaring, creativiteit en passie.

In mijn leven bewandel ik mijn pad op eigen wijze en in mijn tempo. Opgroeiend in de natuur, rechtenstudie in de stad, werkend in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer met een “wilde bloemen” winkel in hartje Den Haag, momenteel vooral mezelf: WildFlower. Mijn hart ligt bij het Rite of Passage werk en moederschap van drie pubers waarbij de aarde & bloemen mijn medicijn zijn en ik een enorm vertrouwen en sprankeling voel naar en in het leven.

Zelf heb ik een bewuste overgang van meisje naar vrouw gemist en dit maakte me altijd nieuwsgierig naar hoe het anders kan. Inmiddels weet ik dat het anders kan en deze kennis en ervaring deel ik graag. Het moederschap (een dochter en twee zonen), diverse opleidingen waaronder trainingen Rites of Passages en sjamanistische technieken maken me tot een rijker en completer mens/vrouw en hebben me gevormd tot wie ik nu ben en wat ik de wereld te bieden heb.

Het is mijn missie en passie om onze huidige en volgende generatie vrouwen, te inspireren om zich bewust te zijn van hun innerlijke kracht, eigenwaarde en zelfliefde, deze te behouden en bekrachtigen tijdens de verschillende fases in het leven. Samen met mijn dierbare collega’s die jongens en mannen begeleiden dragen wij bij om de wereld vanuit een open hart tot bloei te laten komen.

Contact