WildFlower Vuur Cirkel

In de WildFlower Vuur Cirkel kom je thuis in jezelf, val je samen met de Medicijnvrouw die je bent, veranker je je eigen Wilde Natuur. Er is ruimte voor healing en transformatie tijdens deze Rite of Passage Cirkels. Welkom rond het Vuur…

 

“.. De wilde natuur herinnert ons aan de Ontembare Vrouw in onszelf, ze heeft de medicijnbundels bij zich die genezing brengen. Ze steekt zich met zekerheid en trots in haar eigen vel ongeacht de gaven en beperkingen van haar lichaam, ze spreekt en handelt ten behoeve van zichzelf, bewust en waakzaam, gebruikmakend van de ingeschapen vrouwelijke krachten van intuïtie en innerlijke aanschouwing, ze vindt haar eigen cyclus, ontdekt waar ze bij hoort en gaat met waardigheid vooruit …”

Clarissa Pinkola Estés – De Ontembare Vrouw –

Tijdens de WildFlower Vuur Cirkels verbinden we ons met onze innerlijke Ontembare Vrouw, onze Medicijnvrouw, passie, kracht & zielsverlangen en bekrachtigen we onszelf en elkaar!

In een intieme groep van max 10 vrouwen kun je een serie van 7 WildFlower Vuur Cirkels volgen rond de periode van de Volle Manen. Een losse Cirkel bijwonen is ook mogelijk. 

Praktisch:

  • data: woensdagavonden 7 juni – 5 juli – 30 aug – 27 sept – 25 okt – 22 nov – 27 dec
  • tijd: 19:30 – 22:00
  • adres: Mettrayweg 20 in Zutphen
  • bijdrage: € 150,- serie van 7 cirkels (losse cirkel € 25,-)

Van te voren aanmelden en meer informatie via: info@maanbloem.nl

 

Galerij

Contact