Women back to nature

Clarissa Pinkola Estés – Women who run with the wolves –

“Een gezonde vrouw heeft veel weg van een wolf: robuust, boordevol sterke levenskracht, levengevend, bewust van haar terrirorium, inventief, loyaal, zwervend. Wanneer het leven van een vrouw gekenmerkt wordt door stagnatie of een vat van verveling is dan is het de hoogste tijd dat de wilde vrouw tevoorschijn komt. Dan is het de hoogste tijd dat de scheppende functie van de psyche de delta bevloeit “

Laat je inspireren door de vrouwelijke ziel tijdens het Women Back to Nature Weekend op 30 & 31 oktober 2021, in samenwerking met Veronique Chermin van Land van Verbinding.

– Zodra wij als volwassen vrouwen ons verbinden met onze kwaliteiten en talenten/onze natuurlijke staat van zijn/onze plek innemen kunnen wij ontspannen en rolmodellen zijn voor de volgende generatie – 

In een intieme groep van max 8 vrouwen kun je genieten van een zweethut, vuurwake, sharing cirkels en een medicine walk in de duinen.

Praktisch:

  • 30 & 31 oktober 2021
  • op een prachtige plek back to basic dichtbij zee en duinen in NL
  • bijdrage: € 275,00

meer informatie via: info@maanbloem.nl

 

In het najaar start opnieuw de Cyclus Women Back to Nature 

5 zondagen onderdompelen in de energie van de “wilde” vrouw. Wild wordt vaak opgevat als onbeheerst, de oorsponkelijke betekenis is een natuurlijk leven leidend. Waarin integriteit en gezonde grenzen een rol spelen. We reizen rond het Medicijnwiel, verbinden ons met de elementen en herinneren ons wie en wat we zijn: een enorme potentiële kracht vanuit intuïtie, instinct en natuurlijk ZIJN.

Praktisch:

  • 5 zondagen: 14 nov, 12 dec 2021, 16 jan, 13 feb, 13 mrt 2022
  • investering: € 375,00 (incl thee/lekkers) (iedereen neemt eigen lunch mee)
  • aanmelden en meer informatie via info@maanbloem.nl

Galerij

Contact